O nama

PPOMONA d.o.o., trgovačko društvo za proizvodnju i trgovinu je osnovano 1990.g sa sjedištem u Zagrebu.

 

 

Naše područje poslovanja je proizvodnja začinskih ekstrakata, začinskih i funkcionalnih mješavina te distribucija dodataka za prehrambenu industriju. Proizvodi iz našeg asortimana u zastupljeni u svim granama prehrambene industrije: mesna industrija, mliječna industrija, pekarska industrija, proizvodnja tjestenine, riblja industrija i ostale grane prehrambene industrije.

Sa našim preko 30 godina dugim iskustvom, konstantnim širenjem proizvodnog asortimana, stjecanjem novih iskustava i znanja, u mogućnosti smo proizvođačima ponuditi cjelokupna rješenja za proizvodnju i primjenu proizvoda. 

Kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu, sigurnost i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda,  certificirani smo prema  ISO, HACCP i IFS Food standardima. Naša znanja i  skustva želimo učiniti dostupnima našim sadašnjim i budućim partnerima, Nudeći im potpunu podršku i savjete u primjeni naših proizvoda kako bi ostvarili maksimalan profit, kvalitetu i konkurentnost na tržištu.  

Misija i Vizija

Misija

Naša misija je zadovoljstvo svakog klijenta pružanjem najkvalitetnijih rješenja za njihove proizvode.

Vizija

Koristeći iskustvo i znanje naših djelatnika te stalnim ulaganjem u kvalitetu i kompetentnost postati prepoznati partner na našem tržištu i tržištu EU u razvoju i proizvodnji začina te začinskih mješavina.